El sacerdote sexy que arrasa en Instagram

Las mujeres opinan sobre el sexy Oskar Arngården: «Si el cura de mi parroquia fuera así, iría a misa todos los días»

Los seguidores de este atractivo evangelista se han disparado en las últimas horas

Arrasa en Instagram, y no es para menos.

Es cura, sueco, tiene 35 años y está revolucionando las redes con su afición al «crossfit».

Se llama Oskar Arngården y muestra en su cuenta de Instagram el intenso entrenamiento que realiza para conseguir la buena forma física que presenta.

El pastor luterano, que ya cuenta con más de 66.400 seguidores en la red social, se ha convertido en un verdadero «influencer» gracias a las sesiones deportivas y sermones religiosos que comparte en sus publicaciones.

En su perfil de la red social, se define como:

«Pastor en la Iglesia sueca con una gran pasión por el entrenamiento».

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Människor hetsar efter prestationer för att vi lärt oss att det är i våra framgångar som vårt värde ligger. Längtan efter att bli accepterad och älskad uppfylls genom att lyckas och vara lyckad. Och idealet som satts upp kan vi aldrig uppnå – så tolkar jag mycket av vår samtid – Som präst kommer den fantastiska uppgiften att få berätta för människor att: Du är redan accepterad! Du är redan älskad!… Oavsett vad du presterar har du redan ett okränkbart värde❤️. I kyrkan kallar vi det ”nåd”. Kan vi vila i den verkligheten så är vi ett stort steg närmare att fylla vår inre längtan med något som kan uppnås. — Lukasevangeliet 12:6-7 ”Säljs inte fem sparvar för två kopparslantar? Men ingen av dem är glömd av Gud. Och till och med hårstråna på ert huvud är räknade. Var inte rädda, ni är mer värda än aldrig så många sparvar.” — Du är värdefull! Och inget kan få dig att inte vara det #svenskakyrkan #nåd #grace

Una publicación compartida de Oskar (@crossfitpriest) el 18 Ago, 2019 a las 12:01 PDT

Rubio, con ojos azules, sonrisa profident y un cuerpo de escándalo al que destina horas y mucho esfuerzo en el gimnasio. Así es el sueco que cumple al cien por cien con el prototipo que nos imaginamos de hombre nórdico. Lo extraño es que no se haya convertido en un fenómeno viral hasta ahora.

Compagina a la perfección su pasión por el CrossFit con su devoción por la rama luterana del cristianismo.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Vilka stormar befinner vi oss i? Vilka stormar är på väg? För mig har texten om hur Jesus vandrar ut på ett stormigt hav för att möta sina lärjungar kommit att bli en viktig påminnelse om att Gud kan nå oss även när det är som mörkast (Matt 14:22-33). – Där sitter lärjungarna mitt ute i stormen, i en båt. Och vi kan tänka oss vilka känslor de bar på; rädsla, panik, ensamhet. Så kommer Jesus gående mitt i stormen. Petrus tar steget ut ur båten, bland vågorna. Men till och med efter att ha sett Jesus börjar han tvivla, han vågar inte lita på att det går, att han klara av det…utan sjunker. Med ett förtvivlat rop vänder han sig till Jesus: ”Herre, hjälp mig”. Jesus sträcker ut sin hand, drar upp honom. – Det ger mig styrka att veta att hur mycket det än stormar i mitt liv så står jag inte ensam. Och när jag inte längre för egen kraft räcker till så finns det någon som drar upp mig, någon som alltid räcker till. En påminnelse om att vi inte står själva i de svårigheter som möter oss, hur ensamt det än kan kännas. — Psaltaren 121 Jag ser upp emot bergen: varifrån skall jag få hjälp? Hjälpen kommer från Herren, som har gjort himmel och jord. Han låter inte din fot slinta, han vakar ständigt över dina steg. Han sover aldrig, han vakar ständigt, han som beskyddar Israel. Herren bevarar dig, i hans skugga får du vandra, han går vid din sida. Solen skall inte skada dig om dagen, inte månen om natten. Herren bevarar dig från allt ont, från allt som hotar ditt liv. Herren skall bevara dig i livets alla skiften, nu och för evigt.

Una publicación compartida de Oskar (@crossfitpriest) el 22 Ago, 2019 a las 8:33 PDT

Los seguidores de este atractivo evangelista se han disparado en las últimas horas, llegando, ya casi, a los 70.000 followers.

Las opiniones están divididas entre quienes piensan que unir ambas aficiones no es lo correcto, y quienes dicen estar encantados de contemplar su imagen cautivadora.

Por eso, en Periodista Digital, hemos salido a la calle para comprobar la opinión que tienen las mujeres de a pie de este portento de sacerdote.

CONTRIBUYE CON PERIODISTA DIGITAL

QUEREMOS SEGUIR SIENDO UN MEDIO DE COMUNICACIÓN LIBRE

Buscamos personas comprometidas que nos apoyen

COLABORA
Autor

Carla Calvo

Periodista y Comunicadora Audiovisual por la URJC. Redactora de lifestyle, corazón y eventos en Periodista Digital.

Recibe nuestras noticias en tu correo

Lo más leído